東アジア研究科

第43回東アジア学術講演会
終了しました

「Multi-hop Routing Neural Fuzzy Connection
Admission Controller Scheduling Scheme for
Arificial Inteligence Network」

日時: 2019年7月30日(火) 13:30~15:00

場所:東アジア研究科・経済学研究科棟307演習室

主催 : 山口大学大学院東アジア研究科
講 師: Associate Professor Yingji ZHONG
Shandong University

〈講演概要〉
The artificial intelligence network has made major strides over the past year and is rapidly proving itself as a leading solution. The low cost and QoS assurance provided by the artificial intelligence networks make it commercially viable to support further applications. It can fuse data originated from heterogeneous sources, and many of the applications require the network paradigm to be rethought in view of the need for mechanisms to deliver data with a certain level of QoS. The comparison and the predominance of the proposed scheme are demonstrated by the new cross layer architecture and the simulation results analysis. The relative energy consumption, the scheme overhead, event delivery blocking probability and the end-to-end blocking probability are all improved. The addressing ratio of success in the condition of the unchanged parameters and external information can be increased and the network can tolerate more hops to support reliable transportation by the proposed structure. It can make the network more stable and support more hops, also it can enhance the average rate performance of the hybrid artificial intelligent service and make the outage probability stable.

参加対象: 学生,教職員,一般市民
      事前申込: 不要
      入場無料
      言語: 英語

皆さまお誘い合わせの上,お気軽にお越しください。

こちらをクリックしたら拡大版が表示されます。

山口大学までの案内

キャンパスマップ